Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.
Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Do nauki zawodu
Strona główna
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Dostępność:Dostępny
EAN:9788302149757
ISBN:9788302149757
Autor:Kmiołek-Gizara Anna
Wydawnictwo:WSiP
Rok wydania:Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Stan magazynowy:8